Pri prevádzkovaní veľkoobchodných či maloobchodných sietí alebo vlastnení internetového obchodu je potrebné mať k dispozícií určité druhy kancelárskych a obalových doplnkov. Tieto doplnky sa hodia na lepšiu orientáciu v prevádzke a rovnako dobre poslúžia aj pri triedení skladových zásob či odosielaní zásielok pre zákazníkov. Medzi takéto obalové doplnky patria napríklad rôzne druhy označovacích nálepiek, ktorými je možné získať prehľad medzi dôležitými dokumentmi alebo značiť nimi jednotlivé druhy tovaru či produktov. Za nevyhnutnosť môžeme považovať aj rôzne druhy obálok a obalov, či už hovoríme o papierových, plastových, bublinkových alebo kartónových materiáloch.

lepiaca páska

Každý druh obalu má daný svoj ochranný účel ako balenie pre konkrétny produkt, prípadne tovar. Takýmto spôsobom je potom možné napríklad vďaka plastovej obálke ochrániť zásielku pred poškodením vodou. Prípadne ďalším príkladom využitia ochranného obalu môže byť bublinková obálka, ktorá sa zase skvele hodí na odosielanie krehkého obsahu.

kartónová krabica

Okrem rôznych druhov obálok určite oceníte aj veľké i malé sáčky s patentom ZIP, ktoré sú rýchlo uzatvárateľné alebo sáčky so samolepiacou chlopňou. Uzatvárateľné sáčky sa oplatia najmä vďaka možnosti ich opätovného zatvorenia a otvorenia, a tým pádom aj schopnosti byť znovu použiteľné. Čo sa týka ďalších doplnkov, ktoré by sa vám mohli zísť, netreba zabúdať ani na ostatné 2pack príslušenstvo, ako je kancelársky papier a kartónové krabice. Vrátane papiera a krabíc medzi toto ostatné príslušenstvo zaraďujeme napríklad aj lepiace pásky na uzatváranie balíkov alebo bublinkové či stretch fólie, ktorými môžete obaliť zasielané produkty. V prípade potreby je možné nechať všetky kancelárske a obalové doplnky potlačiť logom či inými grafickými firemnými prvkami, takže zákazníci budú vždy jasne vedieť o akú zásielku a od koho sa jedná.