Koľkokrát ste na niečom pracovali do večera a želali ste si, aby ste mali viac svetla? Možno ste boli na nejakej oslave, či svadbe, kde bol parket osvetlený rôznymi farbami alebo ste po tme prechádzali okolo kostola, či popod hrad a videli ste ho osvetlený v celej svojej kráse aj po západe slnka. Takto sa dá opísať multifunkčnosť LED reflektorov, ktorými dokážete osvetliť vnútorné aj vonkajšie prostredie.

LED technológie so sebou priniesli veľa nových možností a obrovské množstvo výhod. Či už sa na ne pozriete z ekonomického alebo ekologického hľadiska, LED technológie vám ponúkajú možnosti, ako žiadne iné doposiaľ používané technológie. Ich najväčšou výhodou je ich úspora elektrickej energie, dlhá životnosť, či väčšia svietivosť.

biely led reflektor

Konkrétne LED reflektory sú dnes veľmi populárne vďaka svojmu všestrannému použitiu na komerčné i osobné účely. LED reflektor 50W ledprodukt.sk je napríklad vhodný na osvetlenie garáže, parkoviska, či priemyselných hál. Tieto reflektory vám budú zaručene vyhovovať nie len z funkčného, ale aj z estetického hľadiska. Môžete si vybrať LED reflektor v čiernej alebo bielej farbe a v rôznych veľkostiach. Taktiež máte na výber tri farby svetla, rovnako ako pri iných LED produktoch, a to teplá biela, studená biela a neutrálna biela. V prípade potreby si viete vybrať aj z ponuky reflektorov so senzorom. LED reflektory sú skonštruované z hliníka a tvrdeného skla a sú použiteľné aj v mínusových teplotách až do -30 stupňov Celzia.

čierny led reflektor

Váš LED reflektor si môžete jednoducho vybrať aj podľa ďalších parametrov. Jedným z nich je napríklad príkon, ktorý predstavuje to, koľko elektrickej energie daný spotrebič spotrebuje za hodinu. V prípade LED reflektorov je to už od 10W až po 200W. Čo sa týka životnosti týchto reflektorov, pohybuje sa zhruba od 15 000 do 50 000 hodín a ak by vás zaujímal vyžarovací uhol, ten je vo väčšine prípadov 120 stupňov.