Akú kúpeľňu by ste ideálne chceli mať vy? Kúpeľne sú dôležitou časťou každého príbytku, a to najmä pre ženy. Podľa kvality prevedenia kúpeľne sa často posudzuje celý priestor a úroveň kvality bývania. Sprchové kúty sú veľmi obľúbené i keď u nás sú dosť žiadané aj vane. V niektorých kúpeľniach sa dokonca nájde priestor aj pre obe varianty. Môžete tak mať aj vaňu aj sprchový kút.

Sprchové kúty sú v ponuke trhu v rôznych prevedeniach, dizajnoch a možnostiach. Podľa vášho priestoru a rozpočtu si však v niektorých prípadoch môžete dovoliť umiestniť v kúpeľni aj krásny presklený sprchový kút. Sklenená zástena sa umiestňuje pre tzv. walk-in sprchy bez dverí. Majú priestranný vstup a presklené steny. Sú moderným a veľmi luxusným dizajnovým prevedením. Často ich nájdete v luxusných hoteloch alebo apartmánoch.

sprchovanie

Sklenena zastena Lmmont.sk vám určite prinesie požadovaný luxusný šmrnc do krásnej kúpeľne. Sklo si môžete vybrať v rôznych prevedeniach. Dá sa dizajnovať s čírym sklom alebo ultračírym sklom pre nádherný čistý moderný štýl. Sklo však môžete mať aj matné alebo pieskované, ak sa vám číre prevedenie nepozdáva úplne. Všetko sa dá prispôsobiť vašim požiadavkám na dizajn a preferencie.

sklenena zastena

Moderný dizajn sklu neskutočné praje. Presklenie sa začína objavovať v dizajnovým prevedeniach už aj v kúpeľniach, napriek straty súkromia. I keď v súkromnej kúpeľni aj tak požadované súkromie nájdete a navyše budete mať aj nádherný luxusný dizajn. Sklo vie byť dostatočne pevné a bezpečné, dobre sa udržiava a vyzerá krásne. Neuberá priestor a tak priestor ostáva opticky veľkým. Priehľadný sprchový kút je tak skvelým aj pre zachovanie veľkosti priestoru celej kúpeľne.

Odvaha na netradičný materiál sa v tomto prípade naozaj vyplatí a priestor ostane priestranný, čistý a lesk sklenenej zásteny rozžiari váš deň.